Marsipan

We can't find products matching the selection.
Marsipan är populärt i alla möjliga former, som täcke på en prinsesstårta, som figurer till jul och påsk eller som härligt marsipanbröd täckt med choklad.

Vill du kanske ha ett marsipanbröd att avnjuta? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat allt vårt härliga sortiment av marsipan för dig.

Marsipan, som utgörs av en blandning av socker och mandel, används mycket inom bakning och tillverkning av konfekt. Ju högre andel mandel massan innehåller ju bättre kvalitet på marsipanen är det. Odense i Danmark är kända för att hålla hög kvalitet på sin marsipan.

För att få färg på marsipanen är det bara att tillsätta några droppar karamellfärg, även kallad hushållsfärg, till massan för önskad färg.

I vårt sortiment hittar du Ritter Sport Marsipan, en chokladkaka med mörk choklad fylld med en mjuk krämig marsipan.

Från Anthon Berg erbjuder vi marsipanbröd, överdragna med mörk choklad, och små marsipantårtor med en härlig blandning av olika frukter och mörk choklad, så som Plommon i Madeira och Jordgubbar i Champagne.

Mozart Kugeln som är en chokladpralin med marsipan- och nougatfyllning är en av de stora favoriterna bland det finare godiset.

Så köp din marsipan hos oss och låt fantasin ta över. Kanske överraskar du någon med en fin figur eller en smaskig marsipantårta du gjort helt själv.

<%= image %>

<%= name %>

<%= reviews %>
<%= SKU %>
<%= attributes %>
<%= price %>
<%= addToCard %>