Tuggummi

We can't find products matching the selection.

Socker eller sockerfritt? Vad väljer du när du vill ha ett tuggummi? Hos oss kan du välja mellan en rad olika varianter, allt från runda söta tennisbollar, Hubba Bubba på rulle till olika sockerfria varianter.

Ta ett sockerfritt tuggummi efter maten. Det är bra för dina tänder då det innehåller ämnet Xylitol som motverkar syraangrepp i munnen. Du kan även ta ett tuggummi för att förbättra din andedräkt under en kortare period. Wrigley´s Extra 10-pack, som finns i många olika smaker, hjälper dig att hålla ordning på dina tänder.

Xylitol är ett sötningsmedel som används i sockerfria varianter av tuggummin och det är mer skonsamt mot tänder och mage än vanligt socker. Extra är även gelatinfritt, till er som har valt bort eller av annan orsak inte kan äta animaliska produkter, så är det bara att tugga på.

Tuggummi kommer i dag i en mängd olika former, t ex som pastiller, kulor, rullar och band. Vissa tuggummi innehåller fortsatt socker och dessa vänder sig mest mot barn och ungdomar.

Här hos oss hittar du märken som Wrigley´s Extra och Juicy Fruit, Stimorol, Hubba Bubba och olika sorter och varianter i lösvikt och vi har samlat de på en och samma plats för dig så du slipper leta.

<%= image %>

<%= name %>

<%= reviews %>
<%= SKU %>
<%= attributes %>
<%= price %>
<%= addToCard %>