Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Chokladkaka med Marianne
2
Mar

Chokladkaka med Marianne
Tid: ca 25 min
Du behöver:
250 g Fazer mörk bakchoklad
100 g Fazer Premium bakchoklad (70 %)
250 g smör
5 st ägg
2 dl socker
1 dl majsstärkelse
1 dl Marianne, krossade
Gör så här:
Smält chokladen och smöret i mikrovågsugn, 30 sekunder i taget. Rör om emellan. Vispa sönder äggen och tillsätt sockret och majsstärkelsen. Blanda väl. Rör ner choklad-smörblandningen och krossade Marianne. Häll smeten i en kakform (19 cm diameter) och grädda kakan i 180 grader ca 25 minuter. Kakan blir då saftig i mitten.
I samarbete med Fazer