Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Påfyllning och rotation
I samband med påfyllning roterar vi godiset för att undvika att det klibbar ihop och ligger kvar på botten. På så sätt håller vi alltid godiset nytt och fräscht med bästa kvalitet.Sortering
Godis som avviker i färg, konsistens och form plockas bort.Silning
Våra godisbyttor har en sil i botten så att godiset separeras från överflödigt socker, salt, surt och annat godisspill.Skedar
Alltid rena skedar att plocka godbitarna med. Dessutom är de specialtillverkade med extra långt skaft för att undvika fysik kontakt med godiset.Godisställ och byttor
Vi diskar och rengör ställ och byttor regelbundet enligt noggranna rutiner för städ och hygien.Lock
Varje dag när vi stänger läggs locken på och skyddar godiset. För att undvika fysisk kontakt med godiset har vi valt att inte ha lock på under våra öppettider, ett alternativ som givetvis är miljögodkänt. Undantaget för extra luftkänsliga sorter som har lock dygnet runt.All hantering sker alltid med engångshandskar.